Εταιρεία

Η ΛΙΘΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΕ αντιπροσωπεύει την HERAEUS στην Ελλάδα, τα τελευταία 35 χρόνια. Η συνεργασία μας με τον γερμανικό οίκο ξεκίνησε με λάμπες για Φωτομεταφορεία και λάμπες για το στέγνωμα των μελανιών UV και τοπικού βερνικιού (Spot Varnish) για κλάδους των γραφικών τεχνών όπως η Μεταξοτυπία, η Μεταλλοτυπία, η Ετικετοποιία, η Ξηρά offset, οι εφαρμογές Πλαστικοποίησης κλπ.

Βλέποντας την εξάπλωση της εφαρμογής των λυχνιών UV η εταιρεία μας οργανώνει ένα τμήμα αποκλειστικά για λάμπες εντάσσοντας και τις λάμπες για Solarium, καθώς και λάμπες για αποστείρωση (επιφανειών, αέρα, νερού κλπ.)

Η επαφή μας με τη HERAEUS στην Αγγλία για τις λάμπες laser ήταν η αρχή μιας συνεργασίας σε έναν άλλο τομέα, αυτό της κοσμετολογίας, της δερματολογίας, της ιατρικής και όχι μόνο.

Οι λάμπες UV για τη μείωση των οσμών σε χώρους εστίασης (εστιατόρια, ταβέρνες, fast food κλπ.) έχουν πλέον ενταχθεί στο πρόγραμμα πωλήσεων της ΛΙΘΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ, καθώς αποτελούν συστήματα μοναδικής τεχνολογίας στον τομέα της εστίασης που οι απαιτήσεις για καθαριότητα είναι πολύ υψηλές.

Όλοι οι τύποι λυχνιών (UV, laser, Solarium κλπ.) κατασκευάζονται και κατά παραγγελία, ανάλογα με τις ιδιαίτερες προδιαγραφές που επιθυμείτε.
Βοηθητικές συσκευές μέτρησης UV, ταινίες αξιολόγησης της έντασης της λάμπας, starter, βάσεις καθώς και μετασχηματιστές διατίθενται για μια ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών στο χώρο των λυχνιών.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας για να προμηθευτείτε τη λάμπα που σας ενδιαφέρει, επωφελούμενοι από την τεχνολογία της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής εξειδικευμένων λυχνιών, στην Ευρώπη.